Українські силовики затримали трьох і вбили одного росіянина, які намагалися захопити «язика»
Україна

Українські силовики затримали трьох і вбили одного росіянина, які намагалися захопити «язика»

21 листопада 2014, 23:19
0
14
Сподобалось?
14

Контррозвідка Служби безпеки України у взаємодії з військовослужбовцями Збройних Сил України затримала диверсантів, які вчинили напад на один з блокпостів українських військових у Донецькій області.

Встановлено, що група  мала завдання провести розвідку блокпостів ЗСУ у Тельманівському  районі Донецької області та здійснити корегування вогню артилерії бойовиків.

Крім того, група мала наказ захопити українського військовослужбовця та отримати елементи військової форми Збройних Сил України (шеврони, емблеми, погони).

До складу диверсійно-розвідувальної групи 1-ї Слов'янської бригади так званої «ДНР» входило два громадянина України, один з яких при собі мав посвідчення   «розвідника-наводчика в/ч 08801 міністерства оборони «ДНР»». Також до її складу входило двоє громадян Російської Федерації - мешканці російських міст Воронеж та Липецьк.

Як інформують у прес-центрі СБУ, у ході бою з військовослужбовцями ЗСУ три бойовики отримали поранення різного важкості та були затримані. Один російський найманець загинув.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися