Українські військові передали бойовикам тіла двох громадян РФ
Україна

Українські військові передали бойовикам тіла двох громадян РФ

8 лютого 2018, 12:25
0
0
Сподобалось?
0

На Луганському напрямку військовослужбовці ЗСУ та співробітники Нацполіції за посередництва громадської організації «Спілка ветеранів Афганістану Луганщини» передали останки двох загиблих, ймовірно членів незаконних збройних формувань.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, тіла загиблих знайшли під час пошукових робіт в районі селища Теплого, Станично-Луганського району минулого року в загальному похованні із шести тіл. За результатами ДНК-аналізу, що був проведений органами судово-медичної експертизи, були ідентифіковані чотири особи. Двоє із ідентифікованих вихідці з Луганщини, були передані протилежній стороні у січні, інші два – із Російської Федерації, передані сьогодні. Ідентифікація останків ще двох триває.

Тіла були передані членам «Спілка ветеранів Афганістану Луганщини», які співпрацюють в межах цього проекту.

Українські військові висловили сподівання, що проведена робота дасть позитивний результат та активізує заходи з пошуку загиблих та зниклих безвісти на територіях, що тимчасово не підконтрольні Уряду нашої держави для подальшої їхньої ідентифікації, повернення до дому, поховання та вшанування пам’яті.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися