Урядова компенсація за житло  для сімей загиблих та інвалідів
Україна

Урядова компенсація за житло для сімей загиблих та інвалідів

14 червня 2018, 14:30
0
0
Сподобалось?
0

Уряд направив 200 мільйонів гривень на компенсації за житло для сімей загиблих учасників бойових дій на території інших держав та осіб з інвалідністю І-ІІ групи, - пише Урядовий портал. Кабмін на засіданні 13 червня 2018 року затвердив  розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації за житло для сімей загиблих учасників бойових дій на території інших держав, а також для осіб з інвалідністю І-ІІ групи, визначених Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», інвалідність яких настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, пов’язаних з перебуванням у цих державах, на загальну суму 200 млн гривень.

Прийняття розпорядження Кабінету Міністрів України дасть змогу виплатити грошову компенсацію за належні для отримання житлові приміщення 189 особам.

Реалізація цього розпорядження після його погодження з Комітетом Верховної Ради з питань бюджету сприятиме покращенню соціального захисту вищезазначених категорій населення.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися