В Івано-Франківську заборонили репетиторство у школах
Україна

В Івано-Франківську заборонили репетиторство у школах

1 березня 2018, 22:26
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, 1 березня, на засіданні виконавчого комітету в Івано-Франківську прийнято рішення про заборону усім працівникам загальноосвітніх, дошкільних і позашкільних закладів збирати готівкові кошти та надавати додаткові послуги в приміщеннях навчальних закладів.

Як повідомляє Український простір Прикарпаття, також обов’язковим є звіт навчальних закладів про щомісячний обіг грошей, отриманих з додаткових джерел, який має бути розміщений на власному сайті чи сайті засновника (департаменту освіти).

На офіційній сторінці у Facebook міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа в одному із дописів йдеться, що таке рішення обдумувалося вже давно і є необхідним в умовах реального часу. Високопосадовець також вказав, що на все має бути воля і бажання батьків, але примусу від педагогів бути не повинно.

До слова, такий наказ раніше був підписаний Міністром освіти України — Лілією Гриневич. Напевно, що чимало вчителів і батьків були не згідні з такою вказівкою, але Гриневич вважає, що це має добре вплинути на боротьбу з корупцією і примусовим збором коштів на різноманітні шкільні потреби.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися