Україна

В Одесі затримано шпигуна ФСБ

20 лютого 2015, 22:30
0
0
Сподобалось?
0

Департамент контррозвідки спільно з УСБУ в Одеській області затримав громадянина Т., який підозрюється у спробах шпигунства на користь російських спецслужб. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив радник глави СБУ Маркіян Лубківський.

«Вказана особа за завданням російських спецслужб спробувала налагодити спостереження за авіаційним рухом та переговорами на військовому аеродромі в Одесі! Дані мали передаватися, зокрема, і через підконтрольні російській спецслужбі акаунти в антиукраїнській групі у соціальній мережі», – стверджує він.

За словами Лубківського, затриманий в ході допитів зізнався, що налагодив контакт з ФСБ Росії для передачі їм контактів, зокрема через адміністратора антиукраїнської групи. Судячи з опублікованих Лубківським фотографій, мова йде про групу «Антимайдан».

«СБУ не виключає, що такі ж «спостерігачі» можуть працювати і в оточенні інших аеродромів, тому проводить спеціальні заходи з метою встановлення та припинення діяльності можливих інших членів диверсійної мережі», - додав радник.

Джерело: Високий Замок


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися