В
Україна

В "Укрзалізниці" обіцяють влаштувати велике прибирання у потягах

12 травня 2018, 08:16
0
0
Сподобалось?
0

Укрзалізниця" продемонструвала журналістам, як митимуть вагони, аби пахло, а не смерділо. Провідники більше не робитимуть вологе прибирання - чепурити усе будуть окремі бригади фахівців. Водночас чиновники просять бути чемними і пасажирів - не красти та не псувати білизну в потягах.  Про це йдеться в сюжеті ТСН

"Чи це про залізницю? Певен, що так. Півроку роботи над пілотним проектом - і сьогодні ми запускаємо унікальну та нову для ПАТ «Укрзалізниця» технологію прибирання вагонів.

«Обкатку» вона пройшла на початку року у регіональних дільницях Дніпра, Києва, Одеси та Харкова. І маємо перші результати. Відтепер прибирати вагони будуть виключно спеціалізовані бригади. Миючий засіб обрали той, що використовують для прибирання літаків, аеропортів та вокзалів по всьому світу. Він є сертифікований і безпечний для пасажирів. Віники та старі ганчірки також підуть на утилізацію – на заміну їм закупимо новенькі пароочисники. Також найближчим часом у вагонах з’явиться рідке мило, яке просять наші пасажири замість традиційного.

Така система прибирання коштуватиме залізниці від 10 до 20 млн грн додатково. Це не є надзвичайно велика сума для нашої компанії і ми готові її платити задля комфорту пасажирів." - так прокоментува ситуацію в.о. голови правління ПАТ "Укразалізниця"Євген Кравцов на сторінці у Facebook.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися