ВО «Свобода» вважає вибори сфальсифікованими і кличе прихильників на акцію протесту під ЦВК
Україна

ВО «Свобода» вважає вибори сфальсифікованими і кличе прихильників на акцію протесту під ЦВК

29 жовтня 2014, 15:17
2
-2
Сподобалось?
-2

Всеукраїнське об'єднання «Свобода» заявляє про фальсифікацію результатів позачергових парламентських виборів і намагання не допустити націоналістичну фракцію до парламенту.

«Разюча відмінність результатів екзит-полів та оприлюднених на сайті Центральної виборчої комісії даних про підрахунок голосів виборців є свідченням масштабних фальсифікацій. Ба більше, результати паралельного підрахунку голосів, що його здійснює виборчий штаб ВО «Свобода» на підставі даних з протоколів із «мокрими» печатками, наданих членами виборчих комісій та спостерігачами від ВО «Свобода», свідчать про впевнене подолання 5-відсоткового бар'єру та проходження націоналістів до парламенту.

Ми знаємо, хто робить усе, аби «Свобода» не потрапила до парламенту: це Владімір Путін та його агентура в Україні. Доказом цього є показова заява міністра закордонних справ РФ Лаврова про визнання виборів до Верховної Ради України та готовність із нею співпрацювати. Кремль задемонстрував: парламент без ідеологічної «Свободи» вигідний для них, бо з ним можна домовлятися. Ми знаємо, у який спосіб фальсифікується наш результат - наші спостерігачі зафіксували факти масового вкидання бюлетенів на сході держави, зокрема в Луганській та Донецькій областях. Нам відомо про масштабні оскарження протоколів у тих областях країни, де «Свобода» має високі показники «за».

На жаль, мусимо констатувати бездіяльність влади у боротьбі з фальсифікаціями результатів волевиявлення українців. Хочемо нагадати нашим соратникам за Революцією гідности, що право чесного вибору було однією з ключових вимог Майдану. «Свобода», яка заплатила життями 18 наших побратимів за перемогу Революції гідності, зробить усе, аби не допустити реваншу диктатури.

Ми знаємо, що перемогли і, завдячуючи підтримці сотень тисяч голосів українців, отримали законне право представляти їх інтереси в парламенті. Запевняємо побратимів-свободівців та наших прихильників, що не здамося і не дозволимо зневажити їхній вибір, жоден голос виборця, відданий за «Свободу», не пропаде.

30 жовтня 2014 року з 12:00 ВО «Свобода» починає акцію протесту «Захисти свій голос» під стінами Центральної виборчої комісії. Революція гідности не може бути зраджено. Не даймо негідникам шансу на реванш! Саме так переможемо!», - наголошено у заяві ВО «Свобода».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Оксана
    Оксана

    Що Свобода,-заберуть кормушку вашу, бэтесь за бабло.Народ показав кого він підтримує,ваші фаситські методи і гасла нікого не цікавлять.Ви всі галасуєте за люстрацію, та Вас самих треба люструвать, взятки берете ще більші чим риги брали. Ганьба ВАм і геть з ВР,!

    29 жовтня 2014, 15:23
    Відповісти
  • Петро
    Петро

    ось цих сраних люстраторів народ і відлюстрував

    29 жовтня 2014, 19:25
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися