Янукович в лікарні і завтра не братиме участі в судовому засіданні
Україна

Янукович в лікарні і завтра не братиме участі в судовому засіданні

18 листопада 2018, 16:30
0
0
Сподобалось?
0

Завтра, 19 листопада, колишній президент Україні Віктор Янукович не буде брати участі в судовому засіданні у справі щодо державної зради, оскільки перебуває в лікарні й не може піднятися з ліжка. Про це повідомив адвокат екс-президента України Віктора Януковича Олександр Горошинський в коментарі кореспонденту УНН.

"Щодо участі Віктора Януковича в судовому засідання, то, безумовно, якщо він не має можливості піднятися з ліжка, то немає можливості вийти на зв’язок, очевидно", - зазначив адвокат.

За його словами, в суді завтра, 19 листопада, буде вирішуватись питання допиту в статусі свідка колишнього міністра енергетики Едуарда Ставицького.

Російські ЗМІ повідомили, що до Московської клініки імені Скліфосовського 16 листопада госпіталізували екс-президента України Віктора Януковича. Його доставили з травмами хребта і коліна, які він отримав під час гри у теніс на підмосковному тенісному корті.

Оболонський районний суд Києва повісткою запросив Януковича на 19 листопада для промови з останнім словом на засіданні у справі щодо державної зради.

Госпіталізація колишнього президента України Віктора Януковича є поважною причиною для перенесення його виступу, заявив адвокат Януковича Олександр Горошінський.

Адвокат також зазначив, що він сам ще не пройшов реєстрацію в РФ в якості адвоката, що необхідно для організації виступу Януковича відповідно до процедури про міжнародно-правову допомогу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися