Україна

Завдяки війні на Донбасі Путін заселяє біженцями... Бурятію, Сахалін, Камчатку

23 листопада 2014, 21:40
0
2
Сподобалось?
2

 

Війна на Донбасі була потрібна Путіну для вирішення демографічних проблем РФ, а населення «Новоросії» розглядалось як потенційне поповнення населення «Старороссії». Такий висновок з останніх подій зробив керівник Центру оборонної реформи Олександр Данилюк.

Про те, що агентство «Росспівробітництво» розпочало активну кампанію по переселенню жителів Донбасу до віддалених регіонів Росії, він написав на своїй сторінці у Фейсбуці. За інформацією Данилюка, уряд Росії раніше затвердив нові правила переселення співвітчизників і постановив виділити території пріоритетного заселення. Так «підйомні» при переїзді на ці території збільшені з 120 тис. до 240 тис. рублів на одного заявника та до 120 тис рублів - на кожного члена сім'ї переселенців.
«Співвітчизники-переселенці будуть користуватися максимальним рівнем державної підтримки в наступних регіонах Росії: ... Республіка Бурятія, Забайкальський, Камчатський, Приморський, Хабаровський краї, Амурська, Іркутська, Магаданська, Сахалінська області та Єврейська автономна область», - написав Данилюк.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися