Яремчук забтв переможний гол
Україна

Збірна України – беззаперечний лідер відбіркової групи до Євро-2020

11 червня 2019, 03:42
0
0
Сподобалось?
0

Після феєричного матчу із Сербією збірна України провела надскладний поєдинок з Люксембургом, але змогла закріпити лідерство у групі «В» відбору до Євро-2020.

Україна – Люксембург – 1:0

Гол: 1:0Яремчук (6).

Україна: Пятов – к, Миколенко, Матвієнко, Кривцов, Караваєв, Степаненко, Зінченко, Маліновський, Коноплянка (Коваленко, 80), Циганков (Соболь, 88), Яремчук.  

Люксембург: Моріс, Шано, Жерсон, К. Мартінс, Да Мота (Бенсі, 52), В. Тілль, О. Тілль (Тюрпель, 77), Баррейро Мартінш, Родрігес, Янс – к, Мартенс.

Матч розпочався якомога краще для синьо-жовтої команди. На шостій хвилині Яремчук результативно замкнув головою подачу у штрафний майданчик.

Бувально за трохи українці не поховали інтригу у матчі. Цього разу «повітря» у карному майданчику гостей під час кутового виграв Степаненко, але пробив у поперечину. Ще через трохи Зінченко не реалізував вихід на побачення з Морісом. Потім було ще кілька небезпечних штрафних ударів у виконанні Малиновського. Але ближче до завершення 45-хвилинки українці почали помітно підсідати фізично, що й дозволило розправити крила футболістам з Люксембургу. Вони все частіше наближалися до воріт Пятова, й навіть забили м’яч у відповідь, щоправда Мартінс перебував в офсайді, тож гол не зарахували.

По перерві українці знову сильно стартували, створили кілька нагод збільшити відрив у рахунку, але запалу на довго не вистачило. Гості знову перехопили ініціативу й більше не віддавали її до завершення матчу.

Складно стало під завісу поєдинку, коли через втому Андрію Шевченку довелося замінити чи не найбільш активних гравців своєї команди Коноплянку та Циганкова.

На щастя, збірна України витримала фінальний натиск суперника, й зберегла мінімальну перемогу.

У паралельному матчі Сербія розгромила Литву – 4:1.

Отож, на разі, Україна беззаперечний лідер групи «В»:

1. Україна – 10 очок (4 матчі)

2. Люксембург – 4 (4)

3. Сербія – 4 (3).

4. Португалія – 2 (2).

5. Литва – 1 (3).

Наступний два матчі наша збірна зіграє з Литвою – 7 вересня вдома та 11 жовтня на виїзді.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися