ЗСУ повернули Україні ще одне село на Луганщині
Україна

ЗСУ повернули Україні ще одне село на Луганщині

2 лютого 2018, 20:19
0
0
Сподобалось?
0

Днями українські військові взяли під контроль село Новоалександрівка Попаснянського району Луганській області, яке з 2014 року перебувало у «сірій зоні». Фактично, селище було ареною для протистояння диверсійних груп, також населений пункт часто опинявся під вогнем. Про звільнення селища першим повідомив волонтер Юрій Мисягін. Він зазначив, що село повністю перейшло під контроль України.

Сьогодні цю інформацію офіційно підтвердив голова Луганської державної адміністрації Юрій Гарбуз. На своїй сторінці у «Фейсбук» він написав, що готується документальне оформлення звільненої території.

«Доручив підготувати пакет документів щодо виключення селища Новоолександівка з населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, аби жителі Новоолександрівки мали змогу отримувати соціальні виплати у повному обсязі», - написав Гарбуз.

Внаслідок військових дій майже 90 зі 100 подвір'їв пошкоджені або знищені вщент. У селі залишилось 17 жителів – переважно це літні люди. З ними провів зустріч заступник голови Луганської державної адміністрації Юрій Клименко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися