Повідомлені новини

У «Проліску» боєць АТО набрався сили і здоров’я

19 листопада 2016, 09:30
0
0
Сподобалось?
0

Без бюрократичної тяганини депутат Волинської обласної ради, директор санаторію матері і дитини «Пролісок» Валентина Касарда розв’язала проблему, з якою звернулися до неї учасники бойових дій на сході України, – допомогти пройти курс реабілітації нашому побратиму Віктору Мацюку. Після поранення він підлікувався, але щоб повернутися до Збройних сил, йому необхідні були ще й оздоровчі процедури.
Валентина Касарда відразу відреагувала на це звернення. Наш земляк Віктор Мацюк, який перебуває на контрактній службі, впродовж двох тижнів пройшов курс реабілітації. Він задоволений не тільки якістю санаторно-курортного лікування, а й увагою медичного та обслуговувального персоналу, чудовими умовами, що створені в «Проліску». Перед тим, як повернутися до своєї військової частини, боєць попросив передати щиру вдячність колективу волинської оздоровниці, її директору Валентині Касарді за їхню увагу й турботу про учасників бойових дій, зокрема поранених бійців.
Чимало членів нашої громадської організації «Цуманська Спілка ветеранів АТО та волонтерів» теж потребує реабілітації. Вони з великим задоволенням скористалися би послугами санаторію «Пролісок». Однак, на жаль, путівок для оздоровлення саме в цей заклад нам виділяють мало.
Ярослав ЛИСЕНКО,
голова ГО «Цуманська Спілка
учасників АТО і волонтерів»;
Віктор ЛЕВУН, заступник голови

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися