Світ

WBO відібрала чемпіонський пояс у найкращого боксера світу

8 липня 2015, 00:19
0
0
Сподобалось?
0

Керівництво Всесвітньої боксерської організації (ВБО) позбавило американця Флойда Мейвезера титулу чемпіона світу у ваговій категорії до 66,68 кг. Адже, за правилами організації, спортсмен не може мати титули чемпіона світу одночасно за іншими версіями і в інших вагових категоріях, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на видання USA Today.

Мейвезер, перемігши 3 травня філіппінця Менні Пак'яо, заявив про намір звільнити всі три пояси (також за версіями Всесвітньої боксерської асоціації та Всесвітньої боксерської ради), у зв'язку з чим WBO призначила проведення поєдинку між американцями Тімоті Бредлі і Джессі Варгасом за вакантний титул. Проте потім представники Мейвезера повідомили організацію, що боксер не звільняв пояс чемпіона світу і зажадали позбавити бій Бредлі — Варгас статусу титульного. WBO надала спортсмену час вирішити, чи буде він звільняти пояс у вазі до 66,68 кг. Мейвезер було наказано відмовитися від поясів WBC і WBA у вазі до 69,85 кг. Також американець досі не виплатив WBO $200 тис. комісійних за поєдинок з Пак'яо.

Таким чином, повноправним чемпіоном світу проголошений Бредлі, який виграв 27 червня у Варгаса і здобув «тимчасовий» пояс.

Джерело: Високий замок


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися