У Росії відеореєстратор зняв, як водій збив коляску з трьома малолітніми дітьми
Світ

У Росії відеореєстратор зняв, як водій збив коляску з трьома малолітніми дітьми

28 липня 2015, 20:14
0
0
Сподобалось?
0

Ця аварія трапилася у містечку Лісове Свердловської області Росії 26 липня. Сім'я збиралася перейти дорогу, мати зупинилася на тротуарі, щоб пропустити машини, а батько з трьома дітьми вирішив перебігти вулицю. Водій «Volkswagen Polo» побачив їх, але не гальмував, а зміститися на праву смугу. Уникнути наїзду не вдалося: від удару дітей і коляску розкидало по тротуару, малюки відлетіли на 10 метрів. Запис з відеореєстратора показав, що чоловік з дітьми побіг напереріз автомобілю, а водій почав розганятися в зоні дії знаку обмеження швидкості «40 кілометрів на годину». На момент удару його швидкість складала 74 кілометри на годину.

Лікарі борються за життя малюка, який вилетів з коляски. У нього діагностовано забій головного мозку і закритий перелом правого стегна зі зміщенням. В даний час стан дитини важкий, проте прогноз лікарів щодо його одужання – сприятливий. Хлопчика перевезли в Єкатеринбург, повідомляє E1.RU.

Його сестра-близнюк і старший 3-річний брат залишаються в Лісовому. В обох – закриті черепно-мозкові травми і струс мозку, повідомляє інформаційний портал міста. Їх стан стабільний.

https://www.youtube.com/watch?v=_Vs_hD6qZ50


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися