У США стрілянина в коледжі: убивця питав підлітків про їхнє віросповідання, а потім розстрілював християн
Світ

У США стрілянина в коледжі: убивця питав підлітків про їхнє віросповідання, а потім розстрілював християн

2 жовтня 2015, 12:02
0
0
Сподобалось?
0

Чоловік, який відкрив вогонь по студентах у кампусі муніципального коледжу Ампкуа (Umpqua) в штаті Орегон, цілеспрямовано вбивав християн, повідомляє CNN. Саме такі свідчення дають очевидці кривавої трагедії.

За попередніми даними, злочинець — Кріс Харпер Мерсер. Він по черзі заходив у аудиторії й вимагав від студентів назвати їхнє віросповідання. У підсумку загинуло дев’ять людей, сім отримали поранення. Самого Мерсера було убито в ході перестрілки з ефбеерівцями.

Тато однієї із поранених студенток Анастейші Бойлен повідав, що донька встигла розповісти йому перед тим, як її забрали до хірургії виймати кулю зі спини. Невідомий чоловік зайшов до класу її дочки зі зброєю в руках і, промовивши до професора, який саме читав лекцію, «Я чекав цього стільки років!», розстріляв викладача впритул. Діти попадали на землю. Та убивця, перезаряджаючи зброю, наказав їм підвестися і назвати своє віросповідання. А потім сказав: «Добре, так як ви християни, то побачите Бого буквально за кілька секунд», — і розстріляв дітей. 

Анастейша отримала кулю в спину й упала на підлогу. Поки вона лежала в калюжі власної крові, злочинець погукав її: «Ей ти, білявко!». Дівчина прикинулася, що мертва, і тільки завдяки цьому лишилася жива, розповідає її батько. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися