У Саудівській Арававії закликають до джихаду проти Росії за підтримку діючого керівництва Сирії
Світ

У Саудівській Арававії закликають до джихаду проти Росії за підтримку діючого керівництва Сирії

6 жовтня 2015, 02:20
0
0
Сподобалось?
0

Низка релігійних діячів Саудівської Аравії підписали заклик до джихаду щодо влади Сирії і підтримуючих їх Росії та Ірану.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Reuters.

Заклик спрямований арабським та іншим ісламським країнам. Влада цих країн саудівські лірики закликають «забезпечити моральну, матеріальну, політичну і військову підтримку тим, хто веде джихад проти цих країн.

«Священні воїни Сирії захищають весь ісламський світ. Довіртеся їм і підтримуйте їх, тому що якщо вони будуть переможені, то це призведе до того, що одна сунітська країна повернеться проти іншої», - йдеться в заяві.
Зазначається, що ніхто з ісламських богословів, які підписали звернення, не пов'язаний з офіційною владою Саудівської Аравії, однак ці заклики відображають ставлення влади і суспільства країни до дій Росії у Сирії.

Саудівська Аравія підтримує ополченців «Вільної армії Сирії». Російська влада підкреслює, що удари наносяться по позиціях «Ісламської держави», проти якої бореться і Ер-Ріяд, хоча насправді практично всі вони завдаються по сирійських повстанцях.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися