За купальник принцеси Леї із «Зоряних воєн» на аукціоні вторгували 96 тисяч доларів
Світ

За купальник принцеси Леї із «Зоряних воєн» на аукціоні вторгували 96 тисяч доларів

9 жовтня 2015, 10:27
0
0
Сподобалось?
0

Золоте бікіні принцеси Леї з фільму «Зоряні війни: Повернення джедая» було продано на онлайн-аукціоні за 96 тисяч доларів, пише «Світ мистецтва». До реквізиту додавався лист дизайнера Річарда Міллера, який підтверджує його справжність.

Героїня Кері Фішер носить це вбрання в сцені у палаці космічного гангстера Джабби Хатта в «Поверненні джедая». За сюжетом Хатт захоплює Лею в полон, після чого тримає її на ланцюгу в купальнику та з нашийником як наложницю.

Торік Фішер розповіла, що не мала наміру після закінчення зйомок лишати «сценічний костюм» собі: «Де я буду зберігати такий ідіотський наряд і навіщо?» Вона, втім, зізналася, що не без задоволення зіграла в сцені, де її героїня ланцюгом душить Джаббу Хатта.

Онлайн-аукціон був повністю присвячений реквізиту кінофраншизи. Найдорожчим предметом на тому ж аукціоні й рекордним за вартістю в історії «Зоряних війн» став мініатюрний макет корабля Леї Blockade Runner, куплений за 450 тисяч доларів при стартовій ціні в 200 тисяч. Blockade Runner був першим космічним кораблем, який з’являється на екрані в оригінальних «Зоряних війнах» 1977 року, а його макет використовувався для спецефектів фільму.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися