В Америці горила всиновила двох кошенят і ніжно ними опікується
Світ

В Америці горила всиновила двох кошенят і ніжно ними опікується

16 жовтня 2015, 12:15
1
12
Сподобалось?
12

Горила на кличку Коко, що живе у Фундації горил у Редвуді, Каліфорнія, отримала особливий подарунок до 44-го дня народження, пише «Боред Панда»

Дуже розумну горилу, котра прославилася на весь світ тим, що зуміла вивчити американську мову жестів, обдарували у її 44-і іменини коробкою із кошенятами й дозволили узяти собі двох за «домашніх улюбленців». Решту пухнастиків роздали в хороші руки. 

Свого першого хвостатого вихованця на кличку Ол Бол Коко отримала ще в 1984 році, коли жестами показала наглядачам, що хоче потримати кота, й не задовольнилася іграшкою, яку їй підсунули замість живої тваринки. Не так давно Ол Бол, яким Коко ніжно опікувалася весь цей час, помер, і горила страшенно горювала та побивалася за ним. Тож їй вирішили подарувати нового улюбленця. 

Коко, що не може мати власного потомства, часто показувала знаками слова «кіт» і «дитина», тож їй віддали на виховання двох кошенят, про яких вона тепер трепетно піклується. 

Тренерка Коко Франсін Паттерсон запевняє, що її вихованка розуміє 2000 англійських слів і використовує більше 1000 знаків, якими спілкується зі своїми доглядачами.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Jkz
    Jkz

    Просто здорово что животные находят любовь и ласку. А как услышишь что мамочка выбросила с окна или в мусорник ребенка и думаешь а она кажется "человек"?

    16 жовтня 2015, 12:33
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися