Американка, готуючись до Гелловіну, перетворила будинок на декорацію до фільмів Тіма Бертона
Світ

Американка, готуючись до Гелловіну, перетворила будинок на декорацію до фільмів Тіма Бертона

21 жовтня 2015, 12:26
0
1
Сподобалось?
1

Крістін Макконел — людина-оркестр, пише boredpanda.com. У неї в руках усе горить. За що не береться ця жінка, у неї виходить краще за всіх. Вона і прекрасно фотографує, і шиє шикарні костюми на Гелловін. А які тортики пече - опиратися неможливо! Втім, цього разу Крістін здивувала поціновувачів її творчості новою затією — вона прикрасила батьківський будинок до Гелловіну так, що позаздрив би сам Тім Бертон. Справжній дім-монстр!

Спершу Крістін намалювала акриловими фарбами на дешевій фанері велетенські очі, причому не одну пару, а цілих шість. А потім вирізала з тої ж пластини деревини велетенські ікла для майбутнього будинку-монстра. А на завершення почепила всю цю моторошну красу на фасад будинку. І вуаля! Найстрашніші й найдивовижніші в усій окрузі декорації до дня всієї нечисті готові!

Дівчина сама розробила дизайн «прикрас» і, на щастя для любителів святкування Гелловіну, вона також зняла процес створення декорацій. Крок за кроком звичайний будинок перетворився на величезного ікластого монстра, який ніколи не спить, а тільки те й робить, що вирячається на перехожих.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися