Ворожка Гітлера була у Чернівцях, а його астролог втік до Черчилля
Світ

Ворожка Гітлера була у Чернівцях, а його астролог втік до Черчилля

27 листопада 2015, 14:44
0
0
Сподобалось?
0
Гітлер проявляв великий інтерес до окультних наук, був одержимий містикою, виявляється, на нього працював цілий штат ворожок та астрологів. 
1938 року в замку Вартбург у містечку Ейзенах відбувся, так би мовити, з’їзд кращих нацистських астрологів. Вони пророкували, що 1939 рік – найкращий для нападу на Польщу, 1940-й – на Францію, 1941-й, а не 1946-й – на СРСР. Але всі в один голос запевняли: війну краще виграти за літню кампанію. Інакше «бачили» численні німецькі втрати 1942 року на великій річці, очевидно, Волзі, а також загибель півмільйона своїх солдатів на полях Росії. На зльоті передбачили і ворожнечу Союзу з європейськими союзниками, смерть Сталіна, кінець війни у травні 1945-го. Проте, хто виграє, лукавили, бо боялися гніву фюрера. Згодом майже всі записи й учасники тієї наради зникли. Один з охоронців опинився наглядачем в Освенцімі, де його захопили в полон радянські війська, згодом відбував покарання у Сибіру. Він нібито і підтвердив скупі дані про з’їзд у замку.
Порадами екстрасенсів Гітлер теж користувався, коли будували ставку «Вервольф» поблизу Вінниці. «Вервольф» мав стати потужним магічним центром, з якого і почнеться заволодіння світом. Про його магічне значення говорила і відома Ванга. Навіть тепер сучасні дослідники паранормальних явищ попереджають, що вінницька ставка і досі є надзвичайно небезпечним місцем, оскільки випромінює смертельну ауру.
Один з гітлерівських астрологів де Вілль, прорахував, що фюрер припустився помилки, коли напав на Союз у період Місяця, що заходив. Це означало, що війна для Німеччини може закінчитися поразкою. Злякавшись свого відкриття, втік у Великобританію і став працювати на Черчилля. Оскільки де Вілль був ознайомлений з методами роботи нацистських астрологів, то і передбачив, що вони спрогнозують висадку союзних військ на Балканах. Черчилль, вислухавши де Вілля, висадив десант у Нормандії. Для Гітлера відкриття нормандського фронту стало неприємним сюрпризом: він наказав розстріляти своїх віщунів.
Така доля спіткала й особистого радника Гітлера Отто Ганнуссена за підробку документів, адже був євреєм. Він учив фюрера риторики, а також пророкував поразку і поділ Німеччини. Інший, один з найкращих не тільки персональних астрологів Гітлера, а й усього Рейху, Карл Крафт своє життя закінчив у концтаборі Бухенвальд. Він точно передбачив замах на фюрера. Але його згубило пророцтво про повну поразку на Курській дузі й у війні.
Серед багатьох гітлерівських ясновидців у Інтернеті згадується і загадкова ворожка, графолог, містик та провидець мадам Лейла Терфен. 1934 року вона відвідала Чернівці. Приїхала подивитися на іншу знаменитість – Ганну Широку. Буковинська дівчина нібито могла передбачати майбутнє. Лейла забрала Ганну із собою, щоб її продюсувати. Яким було їх подальше життя – невідомо. Може, повторили долю інших гітлерівських провидців?
Юлія ШЕВЧУК
 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися