Пророцтво: Земля вже цього грудня зіткнеться із загадковою планетою Нібіру, людство загине
Світ

Пророцтво: Земля вже цього грудня зіткнеться із загадковою планетою Нібіру, людство загине

4 грудня 2015, 07:36
0
1
Сподобалось?
1

У 1979 році зонд NASA виявив таємничу «додаткову» планету в нашій сонячній системі, яка, імовірно, зіткнеться із Землею і вб’є нас усіх вже цього грудня.

Таємнича планета Нібіру, опис якої є в оповідях Майя, Ведах, в релігійних текстах стародавніх шумерів та інших, знову загрожує Землі. Зіткнення Нібіру із Землею має відбутися в грудні цього року, але точна дата невідома. У цьому впевнені послідовники конспірологічної теорії про існування загадкової планети — батьківщини інопланетян-рептилоїдів, що нібито прибули на Землю і стали її таємними правителями. Є версія, що колись зіткнення Нібіру з іншою міфічною планетою «народило» пояс астероїдів і планету Земля.

Відомо, що, згідно з давнім шумерським переказами, планета Нібіру — посланник богів. Вона рухається в сонячній системі по витягнутій орбіті з періодом проходження навколо сонця, що складає 3600 років. Вірять, Нібіру населена божествами, яких стародавні шумери називали анунака. І щоразу, пролітаючи біля горизонту нашої планети, її жителі приземлялися для контакту з людьми. Нібито мандрівна 12-та планета має форму крилатого диска й згадується в міфології багатьох стародавніх народів (Грецький міф про сина бога Сонця Фаетона).

З появою Нібіру в нашій системі та проходженням її повз Землю майя і пов’язували кінець світу.

Апокаліпсис, який, на думку сучасних учених, був призначений майя на грудень 2012 року, так і не трапився. Після того, як 2013-й благополучно настав, фахівці NASA організували цілу серію публікацій для того, щоб розвінчати міф про Нібіру. Тепер же у соцмережах знову поширюється інформація про те, що все живе загине вже до нового 2016-го року. Астрологи запевняють: якби загадкова Нібіру справді наближалася до нашої планети, її б побачили. Тож на чергову «качку» про кінець світу просять не звертати уваги.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися