Фото, створене підписником спільноти Лентач
Світ

Байкери «Нічних вовків» у Росії проводитимуть новорічні ранки для дітей

10 грудня 2015, 12:44
0
0
Сподобалось?
0

У Росії скандально відомий байкерський клуб «Нічні вовки» отримав президентський грант на проведення... новорічних ранків, пише російський журнал Дилетант.

«Вовкам» виділили грант у розмірі 9 млн рублів на організацію новорічних вогників. Брутальні байкери зміцнюватимуть у маленьких росіянах «духовні скрєпи». В описі проекту зазначається, що «дія відтворює атмосферу російської народної казки... У казковій, а тому зрозумілій дітям манері, викладаються історична та духовна спадщина російського народу, сьогоднішні проблеми Росії».

Підсумки третього етапу конкурсу з розподілу президентських грантів для некомерційних організацій опубліковані на сайті Громадської палати РФ.

Згідно з розміщеною інформацією, грантооператори, до числа яких входить вісім організацій, обробили 4420 заявок і відібрали 382 проекти. Серед переможців, зокрема, міжнародне історико-просвітницьке товариство «Меморіал» і організація байкерів «Нічні вовки», яку очолює улюбленець Путіна Олександр «Хірург» Залдостанов (вони з «вожаком стерхів» не раз розсікали пітерськими вулицями на мотоциклах).

«Меморіал» отримає 3 млн рублів на просвітницький проект, у рамках якого підлітки проводять історичні дослідження на тему «Людина в історії. Росія — ХХ століття».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися