Татусь-фотограф перетворив чотиримісячного сина на капосного ельфа
Світ

Татусь-фотограф перетворив чотиримісячного сина на капосного ельфа

20 грудня 2015, 15:51
0
1
Сподобалось?
1

Батько шести дітлахів із Юти, Сполучені Штати, Алан Лоуренс у переддень Новоро року вирішив піднести західну традицію ставити на полицю каміна фігурку ельфа на новий рівень, перевтіливши у кумедному фотопроекті в казкового персонажа свого найменшенького чотиримісячного сина Роквела.

Це найчарівніший ельфик із тих, що ви будь-коли бачили! Татусь. увійшовши в азарт, так розохотився, що створив цілу фотосерію про пригоди свого капосного маленького ельфа й опублікував у своєму «Татусевому блозі» (звісно, батькові шістьох нащадків є чим поділитися з менш досвідченими «колегами»), пише boredpanda.com.  

З костюмом для малого Аланові допомогла дружина.

«Усі наші друзі ставлять на полицю ельфа, і якось я подумав: воно, звичайно, й мила традиція, але й водночас трохи моторошна. А що якби той ельф був справжній і тинявся вашим помешканням. коли ви не бачите? А зважаючи на те, що ми маємо свого чотиримісячного ельфика, вирішили зробити прикольні фото».

Алан планує опублікувати всю серю впродовж зимових свят. Деякі зі знімків ілюструють доволі небезпечні ситуації, в яких опиняється ельф-немовля, та не переживайте: цей фанатичний татусь, будучи арт-директором. знається на фотошопі.  


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися