У Китаї онук перетворив 85-річного діда на ікону стилю
Світ

У Китаї онук перетворив 85-річного діда на ікону стилю

26 січня 2016, 11:52
0
0
Сподобалось?
0

Цей модно «впакований» дідусь не ветеран фешн-індустрії, як ви могли собі подумати, пише BoredPanda. Ні, 85-річний стильно одягнений за останнім писком моди пан на цих фото – пересічний житель китайської провінції Фуцзян, населення якого в основному зайняте рільництвом, звичайнісінький фермер, котрий більшу частину свого життя віддав роботі на землі.

А така «модна» трансформація з ним на схилі літ відбулася під впливом наполегливого онука.

Ці знімки опублікував на популярному в Китаї сервісі мікроблогів Weibo користувач під ніком XiaoYeJieXi. Молодий фотограф задумав фотосет для близької людини – рідного дідуся, довго міркував, як зробити все якнайкраще. В підсумку вирішив змінити діда до невпізнання й вдягнути у вбрання, якого старий зроду не носив. Ось так, позбувшись улюбленого зручного й безформного ширпотребу, літній китаєць перетворився на справжнього стилягу. А онук, крім гарних фотографій, подарував йому нові враження і незабутню прогулянку великим містом.

В новому образі та з аксесуарами — при краватці-метелику та із сигарою в зубах — дідусь виглядає так, наче зійшов з реклами чоловічого глянцю. 

Хто знає, може, після таких змін і шаленого успіху в Мережі старенькому й не захочеться повертатися до попереднього вигляду. 

 Будьте готові здивуватися, зіставивши фото до та після!

А так було ДО:


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися