В Аргентині пляжники «заселфили» дельфіня до смерті
Світ

В Аргентині пляжники «заселфили» дельфіня до смерті

19 лютого 2016, 12:38
0
0
Сподобалось?
0

Останній ступінь одержимості новими технологіями. Людям на цих знімках смартфони та планшети замінили мізки, і вони розучилися думати, пише БігПікча.

Минулого тижня дитинча францисканського дельфіна опинилося на березі, потрапивши прямо в руки до відпочивальників курорту Санта-Терезіта (Буенос-Айрес, Аргентина). Тварину, яка необачно підпливла ближче, виловили з води, щоб двоногі змогли з нею сфотографуватися.

Натовп оточив маленького дельфіна, десятки рук підняли його і довгий час тримали на відкритому сонці. Люди фотографувалися з ним, носили по пляжу, як трофей. Мабуть, вибираючи вдалий ракурс. Унаслідок зневоднення дельфінчик помер просто на очах у пляжників.

Окремі особистості так і не зрозуміли, що дельфінятко мертве, і продовжували позувати з ним перед камерами своїх гаджетів.

Все сталося швидко: дельфіни мають дуже товстий і жирний шкірний покрив. Це означає, що вони зберігають стабільну температуру тіла під водою, але поза нею їхній організм швидко зневоднюється і гине. Фахівці з фонду дикої природи закликали всіх, хто бачить дельфіна, викинутого на берег, якомога швидше відправити тварину назад у воду.

Францисканські дельфіни вважаються рідкісним видом – водяться тільки в Аргентині, Уругваї та Бразилії. У світі їх залишилося приблизно 30 тисяч особин.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися