Тренер з фітнесу відкрив найшкідливіший ресторан у світі
Світ

Тренер з фітнесу відкрив найшкідливіший ресторан у світі

23 лютого 2016, 21:48
0
0
Сподобалось?
0

Джон Бассо – колишній тренер з фітнесу. Проте, віддавши спорту багато літ, він дійшов висновку, що нема жодного сенсу переконувати людей в тому, що здоровий спосіб життя – це правильно. Набагато вигідніше… заробляти на шкідливих людських звичках. І відкрив найшкідливіший ресторан у світі.

«Серцевий напад» (так іменується заклад) – справжнє царство обжерливості, адже тут відвідувачам спеціально пропонують страви з продуктів, які мають багато калорій. Тут можна насолодитися коронною стравою – гігантським бургером, до складу якого входять 16 шматочків бекону, 900 грам котлет і 8 чималих шматків сиру. Від кількості калорій, що він містить, аж паморочиться в голові – 9980! Для того, хто дотримується здорового харчування, вистачить мало не на тиждень.

Обслуговують відвідувачів офіціанти в костюмах медсестер. Це ніби ще одне нагадування, що їжа у ресторані не надто корисна. Замість «меню» тут вживають слово «рецепт», замість «клієнт» - «пацієнт». І девіз: «Смак, за який варто померти». Здається, про шкоду такого харчування все просто кричить. Однак, схоже, це гостей анітрохи не бентежить. Більше того, якщо вага гостя закладу становить 160 кілограмів і більше, то йому належить нагорода в якості однієї безкоштовної страви. І бажаючі стають у чергу!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися