Янукович на яхті наробив переполоху в російському Волгограді
Світ

Янукович на яхті наробив переполоху в російському Волгограді

19 серпня 2016, 23:38
0
2
Сподобалось?
2

Вчора, 18 серпня, колишній президент України Віктор Янукович, який після Революції Гідності в лютому 2014-го спішно втік до Росії, відзначився скандалом у російському Волгограді. Місцеві ЗМІ пишуть, що Янукович приплив до міста по Волзі на дорогій яхті. А його візит, що швидше нагадував приїзд чинного глави держави, спричинив купу незручностей для пересічних громадян. Так, музеї, які оглядав «легітимний», на кілька годин закрили для решти відвідувачів. Крім того, бодігарди «Золотого Батона» напали на журналіста, який спробував сфотографувати його флотилію, пише ресурс Волгасиб.ру.

В четвер уранці в акваторії Волгограда з’явилася шикарна трипалубна яхта з катером супроводу. Пришвартовуватися до причалу не стала, але навіть далеко від берега цікаві волгоградці змогли розгледіти на кормі судна колишнього президента України Віктора Януковича. Що там казати: фізія легко впізнавана.

Офіційно про візит не повідомлялося: в місто-герой український екс-гарант прибув як турист. І насамперед подався оглядати Музей-заповідник Сталінградської битви. Співробітники установи розповіли журналістам, що заради високого гостя територію оточили на час візиту і навіть закрили будівлю для інших відвідувачів, а також вимкнули в залах відеокамери. Самим працівникам «сек’юриті» порадили не виходити з кабінетів. Після екскурсії Янукович сів у тонований мікроавтобус і його кортеж поїхав на Мамаїв курган. Люди ж, яких через «проффесора» не пустили до приміщення, залишилися, м’яко кажучи, незадоволеними.

«У зв’язку із сьогоднішнім візитом у Волгоград колишнього президента України Віктора Януковича стався справжній туристичний колапс під дверми музею-заповідника «Сталінградська битва». Через те, що колишній слуга народу прогулювався місцем історичної слави, дві туристичні групи, які прибули до міста на теплоходах, не змогли пройти в музей. Обурені такою неповагою до себе, туристи гатили кулаками в двері музею», – написав один з міських сайтів.

https://www.youtube.com/watch?v=VB4Nup1LOCw

Та на цьому пригоди Януковича у Волгограді не закінчилися. Вже коли Федорович повертав на своїй яхті в напрямку з міста, його охорона напала на катер волгоградського журналіста Анатолія Сологубова, головреда місцевого інформагентства «СоцІнформБюро».

Як стверджує Сологубов, напад стався близько 3-ї дня, коли його катер йшов повільним ходом уздовж берега Волги за 20 км від Волгограда. Журналіст фотографував об’єкти, розміщені на узбережжі, коли в об’єктив фотокамери потрапили розкішна яхта без розпізнавальних знаків і трохи менший човен. «Мабуть, помітивши об’єктив фотоапарата, екіпаж судна супроводу, виконавши кілька небезпечних розворотів і при цьому мало не потопивши катер, наблизився», – розповів Анатолій Сологубов. Зі слів журналіста, на палубу зійшли троє чоловіків спортивної статури, які назвалися прикордонною службою і «в грубій формі зажадали пояснень», а потім настійно порекомендували «видалити все, що нафотографував». Далі Сологубову начебто вдалося прояснити ситуацію «прикордонникам» і ті повернули відібрану перед тим камеру й забралися геть. Та незабаром катер головреда «СІБу» знову наздогнали і, сфотографувавши журналіста і пригрозивши йому «великими проблемами», таки відпустили.

Волгоградці у соцмережах бурхливо обговорюють нахабність Януковича і пропонують йому забиратися «звідки втік».

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися