В результаті потужного землетрусу в Італії загинули 14 людей
Світ

В результаті потужного землетрусу в Італії загинули 14 людей

24 серпня 2016, 10:20
0
0
Сподобалось?
0

За останніми даними, не менше 14 осіб стали жертвами потужного землетрусу, що стався в центральній частині Італії в ніч на середу.

За попередньою інформацією, як мінімум шестеро людей загинули в місті Аккумолі, ще двоє — в Аркуата-дель-Тронто і п’ятеро — в Аматріче. Крім того, одна дитина загинула в містечку Пескара-дель-Тронто.

Перший сильний підземний поштовх магнітудою 6,0 бала за шкалою Ріхтера зафіксували о 3:36 ранку в провінції Рієті. Згодом послідувала серія поштовхів з короткими проміжками, найпотужніший з яких досягнув 5,4 бала, його зареєстровано о 4:35.

Як повідомляють експерти, епіцентр підземних поштовхів перебував на глибині 4 км неподалік містечка Аккумолі з населенням близько 700 осіб. У столиці країни Римі поштовхи відчувалися секунд 20.

Як повідомив мер Аккумолі Стефано Петруччі, половина очолюваного ним міста стерта з лиця землі, головну дорогу, що веде до містечка, перегородив зсув, міст на другій може завалитися в будь-який момент. Електропостачання населеного пункту порушено, приміщення лікарні знищене стихією.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися