У Фінляндії відкрили ресторан, де готують страви із залишків продуктів
Світ

У Фінляндії відкрили ресторан, де готують страви із залишків продуктів

24 серпня 2016, 20:34
0
0
Сподобалось?
0

У Гельсінкі відкрився перший у Фінляндії ресторан, де їжу готують із залишків продуктів харчування. Він розташований на території колишнього лікарняного комплексу недалеко від центру міста. Ресторан уклав договори з магазинами, які безкоштовно надають ресторану продукти, що ось-ось мали б потрапили у відходи через закінчення терміну придатності. А так харчі служать для доброї справи. Їжу в ресторані готує команда з професійних кухарів.

До слова, щорічно у фінських магазинах викидається близько 14 кг харчів з розрахунку на одну людину. Найчастіше мова йде про продукти, цілком придатні до вживання.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися