Росіянин зварив відро картоплі на Вічному вогні
Світ

Росіянин зварив відро картоплі на Вічному вогні

6 жовтня 2016, 12:07
0
0
Сподобалось?
0

У російському місті Новозибкові Брянської області РФ поліція затримала чоловіка, який варив картоплю на Вічному вогні біля місцевого меморіалу. Місцева жителька помітила чоловіка, який поставив відро з водою і картоплею на Вічний вогонь біля монументу «Скорботна мати». На її зауваження незнайомець не відреагував. Жінка зробила фото і 3 жовтня розмістила його в Інтернеті.

Про це пише «DT.UA» з посиланням на прес-служби МВС РФ по регіону.

«Поліція зареєструвала подію і приступила до пошуків невідомого. Ввечері 4 жовтня він був затриманий в Унечському районі за підозрою у квартирній крадіжці. Завдяки поширеному орієнтуванню місцеві поліцейські впізнали у ньому особу, яку розшукували у Новозибкові», – йдеться в повідомленні.

З’ясувалося, що 37-річний чоловік без певного місця проживання близько місяця тому вийшов з психіатричної лікарні, він перебуває на обліку у психіатра. За словами затриманого, він «всього лише хотів зварити у відрі картоплю, яку йому дали жалісливі новозибківці».

«Його подальша доля залежатиме від того, чи буде він визнаний осудним і здатним нести відповідальність за свої дії», – зазначили в поліції.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися