Теммі ЮНГ
Світ

Дівчина мріє важити... 200 кілограмів

5 грудня 2016, 11:18
0
0
Сподобалось?
0

23-річна мешканка США Теммі Юнг мало чим відрізнялася від звичайної молодої жінки. Вона обожнювала вечірки, шопінг і волейбол. Параметри її тіла не виходили за межі норм. Але як тільки Теммі кинула заняття спортом, вона стала набирати вагу. Якось дівчина вирі­шила зважитись і дізналася, що маса її тіла – 100 кілограмів. Інша негайно склала би для себе список ефективних для схуднення дієт. Але міс Юнг вчинила інакше. Американка захотіла погладшати ще на 100 кіло!

Спитаєте, навіщо їй це? Виявляється, дівчина прагне отримати звання  найкрасиві­шої товстунки. А до нього – щедру грошову винагороду від організаторів конкурсу.

Заради цього Теммі вранці поглинає величезні порції вафель, бекону і вершкового сиру. Обідає дівчина в «Макдональдзі», а на вечерю з’їдає максимальну кількість кало­рійних страв.

Коли ж майбутня «Найкрасивіша товстунка» наїдається і більше не може дивитися на їжу, на допомогу приходить коханий Йохан – турботливий хлопець за допомогою спеці­ального пристосування заливає Теммі в рот вершки і морозиво.

Відчайдушна дівчина поки не знає, скільки часу забере подвоєння маси тіла, проте міняти свої плани не збирається. Хоча лікарі наполягають негайно припинити таку «дієту»: це може скоротити життя американки на 30 років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися