Зрощені близнюки Хенсел з подругою
Світ

Одне тіло, дві душі у зрощених близнючок

23 грудня 2016, 15:02
0
0
Сподобалось?
0

Сестри Ебігейл і Бриттані Хенсел – зрощені близнюки, які мають один тулуб, дві руки, дві ноги і три легені. Серце і шлунок у кожної власні, але кровопостачання між ними спільне. Два спинних мозки закінчуються в одному тазі, й усі органи нижче талії у них спільні.

Такі близнята трапляються дуже рідко. Історії відомі лише чотири пари, які вижили. Одна з них – сестри Хенсел.

Ебігейл і Бриттані з’явилися на світ у містечку Нью-Джермані у США 7 березня 1990 року. Їхня мати працює медсестрою, батько – тесля. У сім’ї є ще молодші син і дочка. Лікарі вмовляли подружжя Хенсел зробити операцію з розділення сіамських близнюків. Батьки було вже погодились, але, дізнавшись, що одна з дівчаток точно не виживе, рішуче відкинули пропозицію.

Коли Еббі і Бритт називають дівчиною з двома головами, вони одразу виправляють: «Ми – дві різні людини з одним тілом!». І це дійсно так. У кожної із сестер свій характер, свої смаки і вподобання в їжі, одязі, розвагах. Приміром, Еббі ненавидить молоко, а Брітт його любить. Коли вони їдять суп, Бритт не дозволяє сестрі посипати крекерами її половину. Еббі агресивніша, Бритт більш артистична. Еббі краще дається математика, а Бритт – мова. Коли їм потрібно узгодити свої бажання і прийняти рішення, вони кидають монетку.

Часто здається, ніби дівчата здатні читати думки одна одної. Коли Бритт кашляє, Еббі автоматично прикриває її рот своєю рукою, вони постійно закінчують фрази одна одної і часто говорять хором.

Одяг сестри купують у звичайних магазинах, а потім трохи перешивають, адже у футболках і сорочках їм потрібні дві горловини.

Дівчата вчилися в університеті, а закінчивши його, почали кар’єру вчителів початкової школи зі спеціалізацією «математика». Кожна з них отримала власний диплом, але зарплату одержують одну. Вони намагаються жити повним життям: працювати, проводити час із друзями, їздити у відпустку, водити машину, займатися спортом (волейболом). Особисте життя дівчата воліють не обговорювати, назвавши «дурним жартом» інформацію про те, що Бриттані була заручена.

При всій своїй незвичності, Ебігейл і Бриттані звичайні молоді американки. І коли запитують про плюси їхнього стану, то вони в унісон відповідають: «Нам ніколи не нудно і завжди є з ким поговорити».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися