Від куми Порошенка до Шокіна — хто летить на інавгурацію Трампа
Світ

Від куми Порошенка до Шокіна — хто летить на інавгурацію Трампа

20 січня 2017, 17:06
0
0
Сподобалось?
0

На інавгурації 45-го президента США Дональда Трампа побувають чимало посадовців і чиновників з України. Дехто з народних депутатів встиг похвалитись запрошеннями і навіть полетіти у США, повідомляє телеканал новин "24".

Найбільше закордонних гостей буде на так званому Молитовному сніданку, що відбудеться в Національному соборі США 21 січня і завершить інавгураційні урочистості.

На нього прийдуть представники Адміністрації президента Віталій Ковальчук та Олексій Філатов, а також низка нардепів від БПП, серед яких Оксана Білозір (кума президента Петра Порошенка. - Gazeta.ua) та Валерій Карпунцов, який одним з перших написав про це у власному Facebook.

За повідомленням ЗМІ, на Молитовному сніданку будуть лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко, колишній генпрокурор Віктор Шокін, депутати від "Народного фронту" Георгій ЛогвінськийОлег Кришин і Павло Унгурян, нардеп від Радикальної партії Андрій Артеменко, а також депутати від "Опозиційного блоку" – Сергій ЛьовочкінВадим НовинськийОлександр Вілкул і Микола Скорик.

Позафракційний Борислав Береза у вівторок полетів у США.

Республіканець Дональд Трамп переміг на виборах президента США, які відбулися 8 листопада 2016-го. Урочистості з нагоди інавгурації Трампа розпочнуться 19 січня і розтягнуться на три дні. В Адміністрації президента України прогнозували, що Петро Порошенко зустрінеться з Трампом у лютому 2017-го.

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися