Секс-традиції народів світу, які вразили розкутістю
Світ

Секс-традиції народів світу, які вразили розкутістю

24 січня 2017, 16:22
0
0
Сподобалось?
0

Багато народів зберегли національні особливості інтимного життя. Як це можна використовувати у своїй спальні, пише goodhouse

Корея

Перш, ніж приступити до любовної гри, кореянки зав'язують своїм партнерам очі, а потім дражнять їх дотиками шовкової тканини, приділяючи особливу увагу області стегон.

Спробуйте пропустити шовкову хустку між ніг чоловіка і лоскотати його геніталії, повільно водячи гладку тканину туди-назад.

Австралія

Австралійок не мучить питання про те, що личить жінці, а що ні, і вони запросто самі виступають ініціаторами сексу з чоловіками, які їм сподобалися.

Опитування, проведене австралійськими Cosmo, показало, що 38% мешканок цього континенту робили це із хлопцями, з якими познайомилися не більше доби тому.

Ізраїль

Ізраїльтянки теж не вважають ініціативу за сором. Вони із 18 років призиваються на військову службу, і високий рівень адреналіну позначається на пристрасному стилі інтимного життя.

Атакуйте свого чоловіка. Однією рукою притисніть його підняті вгору руки до стіни, прилиньте до нього грудьми і стегнами, а вільною рукою розстібніть його штани. Потім поваліть його на підлогу і опиниться на килимку першою. Це міф, що ситуацію контролює лише той, хто зверху. Лежачи під ним, активно рухайтеся, покладіть руки на його сідниці і задавайте ритм.

Південна Африка

Місцеві жителі люблять таку гру. Лягайте на бік обличчям один до одного. Перекиньте стегно через ногу чоловіка і введіть у себе його пеніс. Оплетіть один одного руками і ногами та почніть кататися по ліжку або килиму, по черзі опиняючись зверху і не припиняючи здійснювати фрикції.

 

Франція та Угорщина

Коли справа доходить до сексу, француженки говорять те, що думають, і роблять те, що хочуть. Те саме можна сказати про жительок Угорщини. Опитування, проведені одним із найбільших виробників презервативів, показали, що угорки займаються сексом частіше, ніж мешканки інших країн. Вони не втрачають частину кожного місяця, а спокійно займаються любов'ю в критичні дні, підклавши під себе на ліжко червоний рушник.

Не забувайте використовувати, коли потрібно, слова "швидше", "повільніше", "сильніше" або "ніжніше". Не соромтеся вдаватися в деталі: наприклад, розповісти партнеру, наскільки сильний тиск його язика або пальця вам приємний у цю хвилину.

Італія

Багато італійок і після 30 живуть з батьками, тому для них гостро стоїть питання "Де зайнятися сексом?". 88% сексуально активних італійців під час загальноєвропейського опитування зізналися, що вони робили це в машині, а ще 16% - в поїзді або літаку.

94% читачів-італійців сказали, що вони віддадуть перевагу сексу з малопривабливим, але вмілим партнером.

Бразилія

У бразильянок є цікава традиція: на вечірки вони запрошують професійного секс-тренера. Він пояснює присутнім, як їм принести задоволення собі і партнеру, вчить танцювати для коханого стриптиз або використовувати вібратор.

Іспанія

48% іспанок фантазують, аби досягти оргазму - поодинці або з партнером. При цьому 60% зізналися, що зірка їх солодких фантазій - це їх власна друга половина.

 

Почніть згадувати найбільш хвилюючі моменти з вашого інтимного життя або придумувати спекотний сценарій наступної зустрічі - і вам буде важко дочекатися, коли ви займетеся любов'ю по справжньому.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися