У Пітері охорона «музею Новоросії» обстріляла поліцію, приміщення взяли штурмом
Світ

У Пітері охорона «музею Новоросії» обстріляла поліцію, приміщення взяли штурмом

29 січня 2017, 11:42
0
0
Сподобалось?
0

Інцидент відбувся вчора в Адміралтейському районі Санкт-Петербурга. Поліція отримала повідомлення про масову бійку та стрілянину. Під час затримання учасників розбірок на вулиці Декабристів частина з них сховалася в приміщенні «музею Новоросії».

Як повідомляє прес-служба слідчого управління СК по Петербургу, коли поліцейські зламували двері, один із зловмисників вистрілив через неї з мисливської рушниці. Картеччю був поранений співробітник поліції. Зараз він знаходиться в лікарні, загрози для життя немає.

Стрілка затримали, підозрюваному загрожує до 20 років позбавлення волі.

Пітерська газета «Фонтанка» пише, що поліцейські штурмували «музей Новоросії».

У офіційній групі музею на сторінці «ВКонтакте» приводять свою версію. Там розповідають, що їхній працівник вийшов за цигарками на вулицю і до нього причепилися хулігани. Він викликав сторожів музею на підмогу. Один з них під час бійки зробив кілька пострілів з травматичного пістолета у повітря. Однак опоненти «новоросів» також викликали підмогу, тож охоронцям «музею» довелося таки тікати. Вони закрилися у приміщенні і забарикадувалися. Після невеликої паузи двері почали зовні вибивати. Коли усередину музею розпорошили газ, один з охоронців вистрілив із зареєстрованої рушниці у бік дверей.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися