Власник найбільшого у світі члена ніколи не спав з жінкою
Світ

Власник найбільшого у світі члена ніколи не спав з жінкою

10 лютого 2017, 10:50
0
7
Сподобалось?
7

Бразильцю Роберто Есківелю Кабрері 54 роки. Він може потрапити у «Книгу рекордів Гіннеса» як власник найбільшого пеніса на планеті – 48 сантиметрів. Вага – 900 грамів.

Добивається «інвалідності»

Тим, хто не вірить у такі розміри, Роберто показує рентгенівський знімок. І не спішіть заздрити. Адже чоловікові живеться зовсім не просто. Роберто – самотній і скаржиться на проблеми з жінками. Щойно вони бачать його пеніс, лякаються так сильно, що відмовляються займатися з ним сексом. Кабрера також розповів, що величезне чоловіче «достоїнство» завдає йому цілої низки проблем зі здоров’ям, зокрема бразилець часто страждає від інфекцій сечових шляхів. Він постійно обмотує пеніс бинтом і трохи підвішує його, щоб не ушкоджувався. Крім того, чоловік не може спати на животі й мусить щоночі підкладати спеціальну подушку, щоб уникнути дискомфорту під час сну.

Роберто каже, що його пеніс це – «інвалідність», яка не дає йому можливості працювати і змушує жити тільки на соціальні виплати.

– Я не можу носити форму, як це роблять у компаніях, а ще – ставати на коліна. Не можу швидко бігати, повільно пересуваюся. Мені буває навіть важко сісти, – розповідає про свої біди бразилець.

Кожні чотири місяці уряд надає йому економічну допомогу, «але цього недостатньо», стверджує чоловік.

Розтягував вагами, коли був підлітком

Лікарі припускають, що його орган став настільки великим, тому що чоловік спеціально розтягував його вагами, коли був підлітком. Вони настійливо радять Роберто зробити операцію і вкоротити своє «достоїнство». Багато телекомпаній пропонувало чоловікові заплатити за таке оперативне втручання, якщо він згодиться на участь у шоу. Та Кабрера відмовляється і каже, що його мета полягає в тому, щоб просто зустріти правильну жінку. Також у нього є надія стати порнозіркою в Америці.

–  Я знаю, що в США є багато жінок і одній з них підійде мій розмір, – зазначив він.

Лікар Роберто рішуче виступає проти намірів чоловіка зніматись у порнофільмах, а також вважає, що пацієнту слід вкоротити свій статевий орган, щоб той йому не шкодив та щоб чоловік міг завести сексуальні стосунки й мати дітей.

 Власником найбільшого у світі пеніса офіційно вважається американський актор і письменник з Нью-Йорка Йон Фалькон. Довжина його статевого органа в «робочому» стані становить 34,5 сантиметра, що більше за середню пляшку вина, а в спокійному – 24 сантиметри. До речі, Фалькон позиціонує себе як бісексуал.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися