11- річна дівчинка готова пожертвувати нирку хворому батькові
Світ

11- річна дівчинка готова пожертвувати нирку хворому батькові

17 лютого 2017, 01:13
0
0
Сподобалось?
0

У Китаї 11-річна дівчинка на ім'я Цяо Де готова пожертвувати свою нирку хворому батькові. На операцію з пересадки від чужого донора в родини коштів нема. Дитина готова на самопожертву, оскільки переконана: тільки живий і здоровий тато зможе зробити її по-справжньому щасливою.

Цяо Де вчиться в шостому класі та є однією з найкращих учениць в школі. Зараз дівчинка повністю взяла на себе відповідальність по догляду за 34-річним батьком. До хвороби чоловік займався ремонтом скутерів і був єдиним годувальником у родині. Якось влітку посеред робочого дня Цяо зомлів, після чого був госпіталізований. Висновок лікаря ошелешив: чоловікові суворо заборонили працювати, а кожні два дні йому необхідно робити діаліз нирок. Потрібна пересадка нирок. Першою заявила про готовність стати донором його донька. Однак ні вона, ні інші члени сім'ї, які вже пройшли тест на сумісність, не можуть стати для хворого донором…

Цікаво, що будучи здоровим, чоловік не раз здавав кров і має кілька сертифікатів, що підтверджують його участь у донорстві. «У мене не багато грошей, але я можу здати кров, щоб допомогти іншим. Сподіваюся, моя кров врятує чиєсь життя», - любив повторювати він. Тепер сам чекає на порятунок від донора.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися