Назвали скільки коштують пологи за кордоном
Світ

Назвали скільки коштують пологи за кордоном

3 березня 2017, 12:49
0
0
Сподобалось?
0

Народити у США коштуватиме від 20 тисяч доларів. У цю суму входить оплата клініки, лікаря, житло на 2 місяці, витрати на дорогу, їжу та розваги.

"Вартість може коливатися, бо запити дуже різні. Найбільше витрачають на житло і розваги. Буває людина просить двоповерхову квартиру на березі океану. Хтось може жити у квартирі за 2 тис. дол. в місяць, а хтось - за 15 тис. дол. в місяць. Самі медичні послуги не такі дорогі як житло. Вартість клініки в середньому 3500 дол, лікар так само", - розповідає Анна Красовська. Організовує пологи у Маямі. Має клієнтів із України, Росії, Білорусі та Казахстану.

"Дівчата лякаються, бо в клініці проведуть лише 2 дні. Звикли, що в нас мають бути в лікарні 5-7 днів. Але за два дні у клініці до мами і дитинки дуже багато уваги. Медсестри заходять кожну годину. Заміряють тиск, температуру, проводять різні процедури. Також провідує лікар. Із кожною пацієнткою окремо працює лактаційна медсестра, яка пояснює як потрібно годувати дитинку і дивиться чи мама почувається комфортно. Жінка через два дні повністю підготовлена - знає як годувати, пеленати і все інше, що треба робити з дитинкою. У клініках 3-разове харчування. Зранку приносять меню, де великий вибір страв, і можна обрати. Порції дуже великі. Іноді мама не справляється і допомагає доїдати тато".

Американці більше довіряють клінікам, у яких давня історія та хороший щорічний рейтинг.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися