Померла наймолодша мама в історії людства
Світ

Померла наймолодша мама в історії людства

16 березня 2017, 23:03
0
0
Сподобалось?
0

У Перу померла жінка, яка вважається наймолодшою ​​матір'ю за все існування людства. На момент смерті Ліні Медині було вісімдесят два роки. А народила вона в 1939 році, будучи п'ятирічною дівчинкою.

У ті далекі роки п'ятирічну Ліну привезли в лікарню її батьки, які не розуміли, що відбувається з їхньою дитиною, у якої раптом виріс живіт. Лікарі подумали, що у дівчинки якась пухлина, але виявилося, що вона просто вагітна, причому вже на сьомому місяці.

Ліна Медіна за допомогою кесаревого розтину народила хлопчика 14 травня 1939 року. Дитина виявився цілком здоровою, важила майже три кілограми. Юна мати назвала свого хлопчика Жерардо – на честь лікаря, який допоміг йому з'явитися на світ.

Історія Ліни Медіни вважається унікальною в медичній практиці, оскільки дівчинка не просто народила в п'ять років, вона в першу чергу зуміла якимось чином завагітніти і нормально виносити свою дитину. Причому, на момент вагітності Ліна була цілком зрілої жінкою, адже менструація у неї з'явилася в вісім місяців, а молочні залози стали розвиватися з чотирьох років.

Син Жерардо виріс нормальним і здоровим чоловіком, правда, помер в порівняно ранньому віці – у сорок років. Але лікарі запевняють, що рання вагітність Ліни Медіни тут ні до чого.

Ліна Медіна вийшла заміж і мала ще дітей, а потім онуків і правнуків. Померла вона, так і не відкривши таємницю, хто ж був батьком її первістка. Свого часу експерти робили припущення, що дівчинка стала жертвою зґвалтування чоловіка з племені, в якому жили її батьки, а, можливо, і жертвою якихось ритуальних обрядів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися