Світ

У Європейському суді підтвердили: «Секс після 50 дуже важливий»

31 липня 2017, 23:41
0
0
Сподобалось?
0

Як повідомляє The New York Times, європейський суд із прав людини відхилив рішення португальських суддів, які ухвалили скоротити компенсацію за завданий жінці збиток, яка не могла займатися сексом після невдалої операції у 50-річному віці.

Операція відбулася в 1995 році. Відтоді Моріс залишилася із сильним болем, депресією та нетриманням. Їй стало важко сидіти і ходити. У неї більше не було сексу. Бідолашна перестала відвідувати родичів і друзів, ходити на пляж і в театр, і весь час думала про самогубство.

У жовтні 2013 року жінка подала на лікарів до суду. Він постановив лікарні виплатити їй 80 000 тис. євро як компенсацію за її фізичні та психологічні страждання і близько 16 тис. євро для доглядальниці, котра допомагала їй у повсякденних справах. У жовтні 2014 року Вищий адміністративний суд Португалії скоротив компенсацію на третину, мотивуючи тим, що у віці 50 років секс уже не такий важливий, як у молодому віці. Однак потерпіла осткаржила вирок у Європейському суді з прав людини і виграла його.

Джерело: Високий замок online


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися