В РФ на кордоні з Україною відбувся бій між кавказцями та прикордонниками
Світ

В РФ на кордоні з Україною відбувся бій між кавказцями та прикордонниками

2 жовтня 2017, 16:52
0
0
Сподобалось?
0

Про вчорашню перестрілку у районі селища Тьоткіне Курської області повідомили російські ЗМІ.

ТАСС, з посиланням на свої джерела, розповіло що у Тьоткіному проводилася операція «Нелегал», в ході якої група прикордонників перевіряла сарай. В середині приміщення ховалися озброєні люди. Вони одразу застрелили прикордонника-кінолога. Далі зав’язався бій, в ході якого було вбито трьох нападників. Також ТАСС зазначає, що група бойовиків є вихідцями з російських північнокавказьких республік. Усі вони, нібито, воювали у незаконних збройних формуваннях у Сирії й намагалися повернутися додому, потрапивши до РФ з території України.

Водночас, речник Держприкордонслужби України Олег Слободян відкинув цю інформацію. У коментарі «Українській правді» він зазначив, що бойовики, швидше за все, навпаки намагалися потрапити нашу державу. Вони перебували у федеральному розшуку в РФ.

За даними телеграм-каналу, що засіли в сараї бойовики перейшли кордон з території України. Передбачається, що через Україну вони поверталися в одну з російських північнокавказьких республік з Сирії, де воювали в складі незаконних збройних формувань.

Слободян наголосив, що в разі порушень державного кордону, одна сторона негайно повідомляє іншу, щоб встановити факт, закріпити це у відповідних протоколах. Саме так мала вчинити Росія.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися