Скільки подружжю треба скандалити для… нормальних відносин?
Світ

Скільки подружжю треба скандалити для… нормальних відносин?

9 жовтня 2017, 15:09
0
0
Сподобалось?
0

Науковці з британського Інституту психології провели дослідження та з’ясували, що до 8 дрібних сварок в день, які трапляються в стосунках закоханих, є оптимальними та не шкодять їхнім стосункам. Але головне, щоб при цьому пара знаходила компроміс.

Згідно з дослідженнями вчених, найбільше сварок трапляється у італійських пар, однак серед них найнижчий відсоток розлучень в Європі. І щоб дослідити цей феномен, вчені провели опитування серед 3000 людей, які перебувають у міцних відносинах, і з'ясували, як часто вони лаються. По це пише сайт 24.

Виявилося, що в рік у пар трапляється близько 2500 сутичок, а це – по 7-8 конфліктних ситуацій в день. Дані опитування стверджують, що найбільше пари сваряться через небажання партнера слухати. На другому місці – хропіння партнера, на третьому – неохайність і бруд в квартирі.

Незважаючи на частоту конфліктів, вчені вважають, що адекватне з'ясування відносин без переходу на особистості і порушення чужих кордонів здатні тільки зміцнити сім'ю (італійці тому приклад). І навіть якщо закохані сваряться до 8 разів на день – це абсолютно нормально, якщо примиренням є компроміс.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися