Переспав з понад тисячею жінок
Світ

Переспав з понад тисячею жінок

14 жовтня 2017, 23:28
0
0
Сподобалось?
0

Два тижні тому помер 91-річний засновник найвідомішого у світі журналу Playboy Х’ю Хефнер. Проте у пресі ще і ще з’являються публікації, які оприлюднюють подробиці з його життя.

Х’ю Хефнер народився у Чикаго 1926 року у родині протестантів. У 1944 році пішов в армію, був на фронті в останні місяці Другої світової війни. Закінчив психологічний факультет Університету Іллінойс. Працював у рекламному відділі журналу Esquire, однак пішов звідти через відмову у підвищенні зарплати. Щоб відкрити власний журнал, до своїх кровних 600 доларів позичив 9 тисяч доларів у мами. Робочою назвою першого журналу було Stag Party («Мальчишник»), але Хефнер відмовився від цієї ідеї, оскільки на ринку вже існував чоловічий журнал Stag Magazine.

Перший випуск Playboy вийшов у грудні 1953 року. З обкладинки усміхалася Мерилін Монро. За перший тиждень було продано три чверті тиражу. Починалася сексуальна революція.

Хефнер купався у популярності, розкоші і любові представниць прекрасної статі. Починаючи з 2000 року жив в особняку з… сімома дівчатами, які змінювали одна одну. Часто з’являвся на публіці у шовковій піжамі. Мав романтичні стосунки з багатьма моделями Playboy, в більш пізні роки організовував величезні вечірки у власних розкішних маєтках. Стверджував, що спав з понад тисячею жінок.

В арсеналі Х’ю Хефнера були не лише еталонні американки, а й красуні зі слов’янським корінням. Мабуть, найвідоміша з них – українська модель Даша Астаф’єва. За її зізнанням, наречена, а потім і законна дружина плейбоя – Крістал, шалено ревнувала пристаркуватого Х’ю до Даші. Астаф’єва вирішила піти, коли Хефнер і Крістал оголосили про заручини.

Джерело: Високий Замок


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися