Світ

Собчак «розкручуватиме» творець образу Тимошенко

20 жовтня 2017, 21:43
0
0
Сподобалось?
0

Відомий російський політтехнолог та іміджмейкер Олексій Ситников отримав запрошення долучитися до передвиборчого штабу Ксенії Собчак, яка оголосила, що йде на вибори президента Росії. Про це з посиланням на власні джерела передає московський телеканал «Дождь». Зокрема, цю інформацію нібито підтвердили у Адміністрації президента Росії Володимира Путіна. Не виключено, що Ситников навіть може очолити штаб Собчак.

Ситников — доктор психологічних наук. У 1989 році він створив групу «Імідж-контакт», яка спеціалізувалася на психологічному, політичному і організаційному консалтингу. У 90-ті роки займався губернаторськими виборами у Росії, брав участь у виборчій кампанії «Голосуй або програєш» Бориса Єльцина в 1996 році, виступав політичним консультантом під час парламентських виборів. Загалом, за його словами, працював у понад 410 кампаніях в десятках країн.

У 2004 році по час Помаранчевої революці в Україні Ситников, як він стверджує, працював разом з Юлією Тимошенко. «Пізніше не без нашої участі Тимошенко стала прем'єр-міністром України», — розповідав він в інтерв'ю газеті Metro. За його словами, образ «суворої вчительки» та легендарну косу Тимошенко порекомендувала саме його команда.

Джерело: Високий замок online


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися