Світ

Ледь не вбили через смердючі шкарпетки

26 грудня 2017, 15:24
0
0
Сподобалось?
0

Госпіталізацією з ножовим пораненням закінчився політ для 31-річного пасажира рейсу Москва-Калінінград. Як повідомляє прес-служба УМВС Росії по Калінінградській області, в польоті між ним і 54-річним сусідом виник конфлікт через те, що той зняв черевики, залишившись лише в шкарпетках.

54-річний пасажир став робити 31-річному сусіду зауваження з приводу неприємного запаху й ображати. Конфлікт тривав весь політ, а потім продовжився вже при виході з калінінградського аеропорту Храброво, на парковці. Один зі сперечальників дістав ніж і завдав опоненту удар у груди, заподіявши проникаюче поранення із пошкодженням серця. При цьому потерпілий з метою самооборони намагався захищатися від нападника дерев'яним брусом з вбитими в нього цвяхами, який підібрав поблизу.

Причетний до заподіяння тілесних ушкоджень 54-річний житель Світлогорська затриманий. Порушено кримінальну справу за статтею «Умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю», санкції за якою передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років.

Джерело: Обозреватель


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися