У  Болгарію на реабілітацію відправилося  10 травмованих учасників АТО
Світ

У Болгарію на реабілітацію відправилося 10 травмованих учасників АТО

11 червня 2018, 13:10
0
0
Сподобалось?
0

У рамках Трастового Фонду НАТО з медичної реабілітації у Болгарію на двотижневу реабілітацію відправилося  10 травмованих учасників бойових дій на сході України, -повідомляє  Урядовий портал.

Ця ініціатива реалізується на основі угоди між Міністерством оборони Республіки Болгарія та Міністерством соціальної політики України в межах проекту Трастового фонду НАТО у сфері медичної реабілітації в Україні, яка  була підписана в жовтні 2017 року, та завдяки плідній співпраці між болгарською стороною та залученими до реалізації проекту українськими Міністерствами та відомствами і Агенції НАТО з підтримки та постачання. Першу групу супроводжує керівник проекту Трастового Фонду НАТО з медичної реабілітації в Україні Наталія Мельниченко та Уповноважений Президента України з питань реабілітації учасників антитерористичної операції Вадим Свириденко з метою запозичення досвіду приймаючої країни.

Болгарія є провідною країною в межах проекту Трастового фонду НАТО у сфері медичної реабілітації в Україні та планує прийняти близько 300 травмованих учасників бойових дій на сході України на реабілітацію протягом двох років. Кожного 9 числа місяця нова група направлятиметься до військово-медичної лікарні «Калероя» - м. Хісар.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися