Працівника телеканалу звільнили за «незручне» фото президента Польщі
Світ

Працівника телеканалу звільнили за «незручне» фото президента Польщі

23 вересня 2018, 16:55
0
0
Сподобалось?
0

Менеджера із просування контенту у соціальних мережах польського телеканалу «Белсат» білоруса Івана Шило звільнили з роботи після того, як він всього лише розмістив на своїй сторінці у «Фейсбуку» фотографію президента Польщі Анджея Дуди із американським главою Дональдом Трампом.

Про це пише «Європейська правда».

Зустріч президентів відбулася у Білому Домі. Спільне фото Дуди і Трампа (поширене в Інтернеті самим Трампом) викликало чимало критики та насмішок у Польщі та за її межами. На ньому зафіксовано момент підписання президентами договору про стратегічну співпрацю. Трамп сидить за столом, тоді як Дуда стоїть, трохи схилившись.

Критики Дуди звинувачують його у тому, що він дозволив зневажити себе та Польщу. Мовляв, навіть під час церемонії підписання меморандуму Трампом та північнокорейським диктатором Кім Чен Ином обидва лідери сиділи. Дехто стверджує, що зі своїм завданням у цій ситуації не впоралося польське МЗС.

Білорус Іван Шило протягом двох років працював на «Белсат», який фінансується польським МЗС та своєю місією називає просування демократії.

«Мене звільнили. Без розмов, просто видалили з робочих чатів і забрали всі права доступу. Може я колись напишу про все це докладніше. Може ні. Але ситуація – дно. Керівники не повинні вибачатися, але і звільняти інших через свої помилки – це теж не діло», – прокоментував ситуацію Шило.

Звільнення співробітника «Белсату» лише стало приводом для нового витка скандалу і чергової партії жартів у соціальних мережах.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися