Померла відома оперна співачка  Монсеррат Кабальє
Світ

Померла відома оперна співачка Монсеррат Кабальє

6 жовтня 2018, 16:08
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні в Іспанії померла одна з найвідоміших у світі оперних співачок Монсеррат Кабальє. Їй було  85 років,- пише 24 канал з посиланням на іспанські ЗМІ.

Монсеррат Кабальє померла зранку 6 жовтня у барселонській клініці Сант-Пау. Оперна діва перебувала у шпиталі з середини вересня через проблеми з сечовим міхуром.

Раніше лікарі повідомляли, що це звичайне загострення давньої хвороби співачки, а в операції немає потреби. Тоді медики припускали, що 85-річну Кабальє зможуть виписати після завершення фестивалю La Mercè, який відбувся в Барселоні 24 вересня. Однак цього так і не сталось: оперна діва померла у своїй палаті.

У  2002 році Монсеррат Кабальє потрапила в автокатастрофу. Через травми 85-річна співачка пересувалася на милицях або ж інвалідному візку. В останні роки свого життя вона припинила виступати на сцені і відвідувала лише світські заходи, часто в супроводі своїх рідних. Попри це у квітні 2018 року легендарна оперна діва всьоме приїхала до України, де відсвяткувала свій останній день народження. 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися