7,5 мільйона літрів пива випили на «Октоберфесті -2018»
Світ

7,5 мільйона літрів пива випили на «Октоберфесті -2018»

8 жовтня 2018, 13:40
0
0
Сподобалось?
0

У Мюнхені в неділю, 7 жовтня, завершився традиційний народний фестиваль «Октоберфест». У 2018 році цей захід відвідало близько 6,3 мільйона осіб – це на 100 тисяч більше, ніж  торік, повідомили організатори. За їхніми словами, серед гостей зросла частка тих, що приїхали із сім’ями, а також людей у ​​віці старше 60 років, – пише DW.

Відвідувачі 185-го Октоберфесту випили близько 7,5 мільйонів літрів пива. Літровий кухоль пива в цьому році коштував близько 11,50 євро – в середньому на 55 центів більше, ніж рік тому. При цьому кількість спожитої їжі, за першими оцінками організаторів, збільшилася на 10 відсотків.

Попри більшу кількість гостей, кількість скоєних правопорушень знизилася з 1014 у 2017 році до 924 у нинішньому. За даними поліції, скоротилася кількість сексуальних злочинів, крадіжок сумок і бійок із застосуванням пивних кухлів. Свято затьмарила смерть одного з гостей внаслідок бійки. За порядком на Октоберфесті стежили близько 600 поліцейських, які мали закріплені на одязі відеокамери, поліцейським допомагали сотні охоронців приватних агентств.

Захід  відвідали колишній президент США Білл Клінтон і його дружина Гілларі, екс-кандидатка в президенти Сполучених Штатів на виборах 2016 року.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися