Українців попередили: аеропорт Стамбула переїжджає
Світ

Українців попередили: аеропорт Стамбула переїжджає

6 квітня 2019, 14:22
0
0
Сподобалось?
0

У зв'язку з тим, що міжнародний аеропорт імені Ататюрка у турецькому місті Стамбул переводить усі комерційні пасажирські авіарейси до нового аеропорту Стамбула та повністю припиняє свою діяльність 6 квітня, українцям, які туди летять, порадили відстежувати інформацію про свої рейси. Про це УНН повідомляє з посиланням на інформацію генерального консульства України в Стамбулі.

Планується, що перенесення всіх комерційних авіарейсів до нового аеропорту триватиме до 24:00 години 7 квітня 2019 року.

"З метою уникнення можливих логістичних ускладнень  рекомендуємо всім подорожуючим відстежувати інформацію на веб-сайтах відповідних авіаліній та контактувати з ними задля отримання актуальної інформації про виконання/скасування/перенесення рейсу, а також уточнення аеропорту прибуття у місто Стамбул", - повідомляють  в українському диппредставництві.

Водночас Anadolu повідомляє, що роботи з переїзду авіакомпанії Turkish Airlines (THY) у новий Стамбульський аеропорт завершені на 70%. За словами гендиректора авіакомпанії Білала Екші, останній рейс THY з аеропорту Ататюрка виконаний в Сінгапур.

"Переїзд буде завершено раніше запланованого терміну. До теперішнього часу ніяких збоїв в роботах не було. Якщо не виникне яких-небудь проблем, то переїзд завершиться на дві-три години раніше наміченого терміну. На даний момент все обладнання і інвентар авіакомпанії доставлені в Стамбульський аеропорт", - сказав Екші.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися